Korpa: 0 proizvoda - 0 RSD
[email protected], 017 400 106, 064 823 8337
Tesla 32T319BHS Smart TV 32
Acer A315-53-P21F
Samsung Galaxy A40 DS
Odabrane kategorije
Kategorije

PAKUJEMO POKLONE

Idealno kod  kupovine poklona  za sve prilike!

Ukoliko želite da nekoga obradujete  lepim poklonom, a niste u mogućnosti da odete na slavlje ili u posetu, Beta Komerc Vam daje odličnu ideju  kako to da  učinite na brz i jednostavan način kojim ćete oduševiti svoje voljene, bližnje, prijatelje, poznanike ili poslovne partnere.   Vaše je da izaberete i kupite poklon i kažete nam kome da ga dostavimo, a mi ćemo ga lepo upakovati i ispisati prigodnu čestitku umesto Vas i obradovati neku Vama dragu osobu!

Nakon odabira idealnog poklon artikla u našem shopu, u završnim koracima porudžbine, odaberite opciju "usluga pakovanja poklona" čiji je paušalni trošak 150 dinara.

Ovom opcijom, birate ukrasno pakovanje artikla sa prigodnim ukrasnim papirom i mašnom, a imate i dodatnu mogućnost upisa teksta koji želite da piše na čestitiki koja će se isporučiti uz naručeni artikal. Uz ovu opciju možete biti spokojni, na adresu isporuke uz robu neće stići  maloprodajni račun. Maloprodajni račun ćete dobiti Vi kao kupac proizvoda na vašu mail adresu.  

Takođe, imate mogućnost da za svoju porudžbinu odaberete i alternativnu adresu dostave, koja nije Vaša adresa stanovanja ili adresa firme gde radite. Sa ovom opcijom omogućava Vam se kupovina i dostava poklona dragim osobama,  čak i ukoliko ste trenutno na drugom kraju sveta! 

Obradujte svoje najdraže, napravite im ludo iznenađenje tako što će im kurir na vrata doneti  poklon od Vas! 

VOX ves masina
Beko ves masine
7% popust
Besplatna dostava
indesit
tesla H785
Hosted by Vranje-Online d.o.o.
Kupljeno!
Korpa